| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
DzejsonPLPL
Czytelnik

Dołączył: 30 Lip 2023 Posty: 3 Skąd jesteś (miejscowość / region): Bialystok Posiadane auto: Mondeo 2.0 2007 kombi
Piwa: 0/0
|
| Wysłany: Nie 30 Lip 2023, 20:43
Temat postu: LPG Mondeo 2.0 białystok/ okolice |
|
|
| czesc szukam dobrego miejsca do założenia instalacji do mondeo 2.0 2007 r bialystok /okolice. ma ktos jakis serwis do polecenia ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michhalku146
Czytelnik

Dołączył: 31 Lip 2023 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Jurowce Posiadane auto: Focus Mk2 2.0
|
| Wysłany: Pon 31 Lip 2023, 23:45
Temat postu: Re: ( Samochodowe instalacje gazowe - LPG i CNG ) LPG Mondeo 2.0 białystok/ okolice |
|
|
| Mam identyczny silnik w swoim Focusie i jestem bardzo zadowolony z Lpg od EuropeGas w Białymstoku, bezawaryjna od ok. 90 tys km. Uczciwa cena, dobrą robotę robią i na pewno będziesz zadowolony |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DzejsonPLPL
Czytelnik

Dołączył: 30 Lip 2023 Posty: 3 Skąd jesteś (miejscowość / region): Bialystok Posiadane auto: Mondeo 2.0 2007 kombi
|
| Wysłany: Sro 02 Sie 2023, 00:32
Temat postu: Re: ( Samochodowe instalacje gazowe - LPG i CNG ) LPG Mondeo 2.0 białystok/ okolice |
|
|
| Michhalku146 napisał: | | Mam identyczny silnik w swoim Focusie i jestem bardzo zadowolony z Lpg od EuropeGas w Białymstoku, bezawaryjna od ok. 90 tys km. Uczciwa cena, dobrą robotę robią i na pewno będziesz zadowolony |
i jak się sprawuje na lpg autko? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michhalku146
Czytelnik

Dołączył: 31 Lip 2023 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Jurowce Posiadane auto: Focus Mk2 2.0
|
| Wysłany: Czw 03 Sie 2023, 00:35
|
|
| DzejsonPLPL napisał: | | Michhalku146 napisał: | | Mam identyczny silnik w swoim Focusie i jestem bardzo zadowolony z Lpg od EuropeGas w Białymstoku, bezawaryjna od ok. 90 tys km. Uczciwa cena, dobrą robotę robią i na pewno będziesz zadowolony |
Jeśli mam być szczery, to nie czuje totalnie żadnej roznicy między benzyna a lpg |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DzejsonPLPL
Czytelnik

|
| Wysłany: Pią 04 Sie 2023, 00:00
|
|
| Michhalku146 napisał: | | DzejsonPLPL napisał: | | Michhalku146 napisał: | | Mam identyczny silnik w swoim Focusie i jestem bardzo zadowolony z Lpg od EuropeGas w Białymstoku, bezawaryjna od ok. 90 tys km. Uczciwa cena, dobrą robotę robią i na pewno będziesz zadowolony |
Jeśli mam być szczery, to nie czuje totalnie żadnej roznicy między benzyna a lpg |
tak własnie słyszałem i czytałem opinie, że ten silnik do gazu jest fajny. Ogarnę temat i ten serwis co pisałeś dzięki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
| Wysłany: Pią 04 Sie 2023, 00:00
Temat postu: reklama |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bynhkoetbo
Debiutant

Dołączył: 29 Maj 2026 Posty: 11 Skąd jesteś (miejscowość / region): poland Posiadane auto: car
|
| Wysłany: Pią 29 Maj 2026, 13:45
|
|
| good post |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|